Кебаб з помідорною сальсою, аджикою і маринованою цибулею
що нам треба: 🌯лаваш 🌯кебаб від @meetnotmeat.com.ua 🌯аджика або пікантний томатний соус 🌯помідорка 🌯петрушка або кінза 🌯рослинна олія
для цибулі: 🧅фіолетова цибуля - 3 шт. 🧅цукор - 1 ст. л. 🧅сіль - 1/2 ч. л. 🧅яблучний оцет ~ 50 мл. 🧅кип’яток
цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і складаємо в банку, засипаємо сіль, цукор, оцет і заливаємо кип’ятком, так щоб він повністю покривав цибулю. трохи струсити банку, щоб все перемішалось і залишити на ніч в холодильник. ідеальна цибулька до салатів і різних страв готова!
для сальси дрібно нарізаємо помідорку, додаєм трішки свіжої зелені, сіль за смаком і трохи олії, перемішуємо і готово.
тепер лаваш змащуємо аджикою, викладаємо смажений кебаб, сальсу і мариновану цибулю. щільно згортаємо лаваш і обсмажуємо до золотистої хрумкої скоринки.
також можна їсти веган кебаб з овочами, хумусом і пітою, теж дуже смачно.