що нам потрібно: Інгредієнти (на 4 порції) 🍛фарш - 250 гр 🍛червона квасоля - 1 банка 🍛кукурудза - 1 банка 🍛цибуля - 1 шт. 🍛паприка - 1 шт. 🍛морква - 1 шт. 🍛томати у власному соці/пасата - 300 мл. 🍛часник - 4-5 зубчиків 🍛сіль, чорний перець, чилі, коріандр, сушений імбир
овочі нарізаємо дрібним кубиком. обсмажуємо в каструлі спочатку цибулю і часник до золотистого кольору. потім додаємо фарш і смажимо ще 5 хвилин. потім додаємо решту овочів, обсмажуємо пару хвилин, додаємо спеції за смаком і пасату або томати у власному соці. в мене були цілі, тому я їх перебила блендером, можна ще нарізати кубиками, якщо хочеться більше текстури. додаємо квасолю і кукурудзу. заливаємт кип’ятком, потрібно десь 300-500 мл., в залежності від того, яку консистенцію ви хочете отримати. доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь на мінімум, накриваємо кришкою і варимо супчик ще півгодини. дуже рекомендую подавати суп зі свіжою кінзою! супер смачне поєднання і неймовірний аромат. всім смачного!