Рецепти

Кебаб з помідорною сальсою, аджикою і маринованою цибулею

що нам треба:
🌯лаваш
🌯кебаб від @meetnotmeat.com.ua
🌯аджика або пікантний томатний соус
🌯помідорка
🌯петрушка або кінза
🌯рослинна олія

для цибулі:
🧅фіолетова цибуля - 3 шт.
🧅цукор - 1 ст. л.
🧅сіль - 1/2 ч. л.
🧅яблучний оцет ~ 50 мл.
🧅кип’яток 

цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і складаємо в банку, засипаємо сіль, цукор, оцет і заливаємо кип’ятком, так щоб він повністю покривав цибулю. трохи струсити банку, щоб все перемішалось і залишити на ніч в холодильник. ідеальна цибулька до салатів і різних страв готова!

для сальси дрібно нарізаємо помідорку, додаєм трішки свіжої зелені, сіль за смаком і трохи олії, перемішуємо і готово.

тепер лаваш змащуємо аджикою, викладаємо смажений кебаб, сальсу і мариновану цибулю. щільно згортаємо лаваш і обсмажуємо до золотистої хрумкої скоринки.

також можна їсти веган кебаб з овочами, хумусом і пітою, теж дуже смачно.